1,5-konsernet ny hovedsponsor for Team 1,5

08.06.2023

1,5-konsernet har inngått samarbeid med ett av Norges ledende private skiskytterlag. Team Maxim har blitt Team 1,5. Les mer om laget og samarbeidet i denne artikkelen på langrenn.com og i pressemelding på skiskyting.no!

“I klimakrisen har verden kommet inn til siste stående. Alle blinkene må raskt ned, og vi har ingen ekstraskudd.” - Jens Naas-Bibow

Både 1,5 og Team 1,5 ønsker å bidra til å nå 1,5-gradersmålet. For 1,5 skjer dette gjennom vårt daglige arbeid med alt fra juridisk rådgivning til fornybarnæringen til karbonfangst og -lagring, utbygging og drift av sol- og vannkraftverk og skogbruk. Team 1,5 vil bidra gjennom informasjon og ved å rette søkelyset mot klimaendringene som påvirker oss allerede i dag.

Gjennom Team 1,5 støtter vi disiplin, hardt arbeid og fokus, som er nettopp de verdiene som trengs for å nå klimamålene. Skiskyting er en vinteridrett, og derfor direkte truet av de globale klimaendringene. Samarbeidet med skiskytterteamet kan gi mer oppmerksomhet til vår tids største krise.

Vi ønsker å støtte et team med talentfulle og dedikerte utøvere. Vi tror på deres potensial, og er stolte over å få bidra til deres suksess. På samme måte som vi støtter våre partnere og kunder i deres arbeid med fornybar energi og bærekraft, vil vi støtte Team 1,5 både økonomisk, praktisk og i det daglige bærekraftsarbeidet i laget.

Sammen håper vi å gjøre en forskjell både innenfor idrett, fornybar energi og i kampen mot klimaendringene.

Om Team 1,5
Team 1,5 er et privat skiskytterlag på Lillehammer. For sesongen 2023-24 består laget av 20 utøvere, 11 jenter og 9 gutter. Teamet trenes av de tidligere topputøverne Håvard Gutubø Bogetveit og Martin Eng. Teamet har i år utvidet samarbeidet med NTG-Lillehammer gjennom å opprette et eget rekrutt-team, der elever som har avsluttet skolegangen ved NTG får anledning til å utvikle seg videre.

Om 1,5-konsernet
1,5 Holding AS har eierinteresser i selskaper som investerer og opererer innen fornybar energi, karbonfangst-/lagring og infrastruktur. 1,5 Fornybar AS eier, og driver og utvikler vannkraft- og solkraftverk i Innlandet. 1,5 Advokatfirma AS er rendyrket innenfor fornybar energi, bærekraft og infrastruktur. Innenfor 1,5 drives også Furuseth gård i Østerdalen, fra Glomma på 240 moh og opp til snaufjell og rype- og villreinterreng på 1122 moh. Gården har vært i samme familie siden 1612.